ClassicJackpot

ClassicJackpot is een nieuwe gokkasten lijn van Slotpartners, ook bekend van oa de VIPPowerlounge & Powerjackpot gokmachine lijn. De fruitkasten en gokmachines van Classic Jackpot zijn stuk voor stuk toppers uit de speelhallen. Ze zijn 1-op-1 omgezet naar een flash versie zonder extra paspas of gekke functies. Dat betekend dus dat je echt het klassieke gokkastenspel online kunt spelen, zoals je dat bijvoorbeeld in het cafe ook doet. Bekende fruitkasten als de TurboPlay, Mistral en de Flash zijn natuurlijk van de partij. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe gokmachines bij. Flash spelletjes fun is dus altijd verzekerd.

Je mag alle fruitkasten gratis online spelen en uitproberen. Daarvoor kun je gratis speelcredits krijgen. Let wel op, want je speelt dan niet om de echte prijzen. Het word natuurlijk pas echt leuk als je je gewonnen credits ook echt kunt laten uitbetalen. Om voor echte prijzen te spelen maak je een spelers account aan en kun je kiezen uit een aantal betaalmethoden als iDEAL & een betaalnummer. Je credit aantal wordt met deze methodes direct opgehoogd en binnen minuten speel je voor de prijzen. Speel nu en kies hieronder een van de vette klassiekers van Classic Jackpot!

The Game slot
The Game echte klassieke gokkast, vooral bekend uit de gokhallen. Nu voorzien van schitterende graphics geheel gerestyled, maar nog net zo leuk om te spelen
Gokkasten info...
Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje
Gokkasten info...
Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
Gokkasten info...
Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
Gokkasten info...
TurboReel fruitautomaat
Turbo Reel een gokkast die jaren heeft meegedraaid in de speelhallen. De TurboReel is enorm bekend geworden van het kenmerkende muziekje. Herken jij het nog?
Gokkasten info...
Mistral gokmachine
Mistral een klassieke gokkast die voor oude bekende gokkasten speler hartstikke leuk zal zijn. Herken jij de kenmerkende bankbiljetten en munten nog die de score aangeven?
Gokkasten info...