TurboReel fruitautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
TurboReel fruitautomaat
Beschrijving:Zoek uit waarom deze klassieke gokkast zoveel wordt bespeeld op de `echte` wereld en de `online` wereld. Het is al gauw te zien dat de gokkast beschikt over 4 rollen. De 3 rollen die open staan zijn te bespelen op het basisspel en op dit spel zijn prijzen van maximum 200 credits te winnen. Binnen het top spel kunt u spelen met een extra 4e rol. In de bovenkant van de gokkast ziet u ook nog een extra rollenspel staan, hierop kunt u inzetten met 4 of met 16 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
Mistral gokmachine Mistral gokmachine
Mistral een klassieke gokkast die voor oude bekende gokkasten speler hartstikke leuk zal zijn. Herken jij de kenmerkende bankbiljetten en munten nog die de score aangeven?
The Game slot The Game slot
The Game echte klassieke gokkast, vooral bekend uit de gokhallen. Nu voorzien van schitterende graphics geheel gerestyled, maar nog net zo leuk om te spelen
Flash gokkast Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje