The Game slot
Hoe leuk vind je dit spel?
The Game slot
Beschrijving:De gokkast heeft naast zijn mooi vormgegeven layout ook interessante functionaliteiten. Zo is het basis spel te bespelen met 3 rollen en één winlijn. De prijzen kunt u winnen door 3 dezelfde symbolen te verkrijgen op de winlijn. Deze echte klassieke gokkast beschikt niet over functies als boven spellen en vliegende objecten, nee het is een echte `klassieker` maar dit is ook te zien aan de manier waarmee gespeeld wordt. Geen torenhoge inzetten en prijzen. Toch beschikt deze gokkast over maar liefst standaard prijzen van 200 credits maar ook mystery prijzen tussen de 8 en 200 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Turboplay gokmachine Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
Mistral gokmachine Mistral gokmachine
Mistral een klassieke gokkast die voor oude bekende gokkasten speler hartstikke leuk zal zijn. Herken jij de kenmerkende bankbiljetten en munten nog die de score aangeven?
Flash gokkast Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje