Gokverslaving

\"gokverslaving\"

Je denkt altijd dat het je nooit zal overkomen, maar het kan iedereen gebeuren. Je moet gewoon rekening houden met een aantal factoren dan kan je niks gebeuren. Hieronder staan een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden.

1. Houdt goed in de gaten hoelang je speelt. Zet desnoods een wekkertje aan zodat je niet te lang aan je computer gekluisterd zit.

2. Speel niet met bedragen die te hoog zijn, zet alleen geld in als je je kan veroorloven dit te verliezen, winnen is namelijk geen garantie.

3. Als het duidelijk is dat je een gokverslaving hebt, en niet meer zonder het online wedden kan neem dan direct contact op met iemand die je hierbij kan helpen. Dit is namelijk een serieuze situatie, je leven kan ernstig bergafwaarts gaan als je in financiële problemen verkeerd.

4. Neem het gokken serieus en een gokverslaving dus ook. Als mensen je duidelijk maken dat je teveel met het gokken op een vegas gokkast of fruitmachine bezig bent, zie dit dan als een waarschuwing en pas op dat je niet verslaafd raakt.