Gokkasten strategie

\"gamble\"

Sommigen noemen het gokken een kansspel. Dat is ook zeker waar maar toch is er een strategie waardoor je je kansen verhoogt.

1. Lees altijd eerst de beschrijving op de gokkast, zo kom je te weten waar alle symbolen voor staan en wat de hoogste wincombinaties zijn. Sommige mensen werpen gelijk hun muntje in en weten nog niet eens wat ze aan het doen zijn. Dit is en minder leuk, en je bent je geld zo kwijt. Dus lees altijd eerst goed voordat je je muntjes erin gooit. Dit helpt je ook met je keuze maken van welke gokkast je wilt bespelen.

2. Speel altijd met het maximale aantal munten, een maximale inzet, als je progressieve combinaties speelt op een gokkast. De enige reden dat je op progressieve speelt is het winnen van de grote jackpot, en je maakt je winst alleen maar groter als je een maximale inzet doet. Het terugkeer percentage is namelijk aanzienlijk kleiner bij progressieve fruitmachines.

3. Als je op een gokkast met hoge bedragen speelt, dan is er tevens een hogere hoeveelheid geld te winnen. Maar let wel op of je het je kan veroorloven, soms is het beter om niet gelijk een maximale inzet te doen. Of misschien is het spelen op een gokkast met lagere bedragen wel meer voor jou weggelegd. Pas hier goed mee op!

4. Speel niet te snel, hoe sneller je speelt hoe minder plezier je er in hebt. Speel gewoon rustig en hou het overzicht. Langzaam spelen is beter en leuker voor jezelf. Het blijft tenslotte een spelletje waar je plezier in moet hebben. Net als bv een roulette casino spel.

5. Bedenk goed van te voren hoeveel geld je in wilt zetten op een gokmachine, bepaald dit voor je zelf voor iedere speelronde. Zo kom je nooit met lege zakken te staan, tenminste niet als je je aan je eigen regels houdt. Sta sterk en laat je niet overhalen door een gokkast.

6. Als je een groot bedrag hebt gewonnen raak je wel eens overmoedig, het slimste is om dit dan opzij te zetten en gewoon te spelen zoals je normaal zou hebben gespeeld, ook al blijft dit lastig. Veel mensen gaan ineens grote bedragen inzetten en zijn dan gelijk weer alles kwijt. Het blijft een risicofactor, maar daarentegen als je dan weer wint heb je echt veel winst te pakken.

7. Houdt altijd in je achterhoofd dat gokken een kansspel is, je kunt dus nooit invloed uitoefenen op  de winst. Sommige gokmachines laten je denken dat het spel te beïnvloeden is terwijl dat nooit het geval kan zijn. Nieuwe gokkasten gratis spelen is altijd een uitkomst.