Turboplay gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Turboplay gokmachine
Beschrijving:Nog nooit vertoond, de strakke graphics die u kent van de gokhallen. ClassicJackpot heeft een ultiem klassiek gokkasten gevoel neergezet door de Turbo Play op detail na te maken. Hierdoor ontstaat dat echte casino gevoel bij het bespelen van deze klassieke gokkast. Turbo Play beschikt over een basisspel waarop 3 rollen beschikbaar zijn en 1 winlijn waarmee symbolen kunnen worden verzameld om tot een winnende combinatie te leiden.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Turboplay gokmachine Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
Flash gokkast Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje
Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
The Game slot The Game slot
The Game echte klassieke gokkast, vooral bekend uit de gokhallen. Nu voorzien van schitterende graphics geheel gerestyled, maar nog net zo leuk om te spelen