Flash gokkast
Hoe leuk vind je dit spel?
Flash gokkast
Beschrijving:Leer waarom deze klassieke gokkast nou een van de meest bespeelde gokkast is ter wereld. Naast de elegante graphics op de gokkast, beschikt de gokkast genaamd Flash ook over flink wat speel plezier. Mystery prijzen in overvloed en maak kans op deze mystery prijzen tijdens het bespelen van deze gokkast. Het onderspel beschikt over 3 unieke rollen die te bespelen zijn. Het bovenspel beschikt ook over 3 unieke rollen waarbinnen hogere credit prijzen zijn te winnen.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
Flash gokkast Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje
Turboplay gokmachine Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
TurboReel fruitautomaat TurboReel fruitautomaat
Turbo Reel een gokkast die jaren heeft meegedraaid in de speelhallen. De TurboReel is enorm bekend geworden van het kenmerkende muziekje. Herken jij het nog?