Mistral gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Mistral gokmachine
Beschrijving:Dat de gokkast `cash` uitstraalt is goed te zien aan de gebruikte graphics van de gokkast. Klassiek bankbiljetten zijn gebruikt om de gokkast een beetje op te fleuren. De gokkast is op het onderspel te bespelen met 3 rollen en 1 winlijn. Bij het winnen van genoeg credits op het onderspel kunt u ook de kop of munt gamble knop gebruiken. Hierdoor maakt u kans het gewonnen bedrag te verdubbelen of in 1 slag te verliezen. Dit is een leuke feature om uw dik gewonnen credits nog groter te maken.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
Turboplay gokmachine Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
Mistral gokmachine Mistral gokmachine
Mistral een klassieke gokkast die voor oude bekende gokkasten speler hartstikke leuk zal zijn. Herken jij de kenmerkende bankbiljetten en munten nog die de score aangeven?
Flash gokkast Flash gokkast
De Flash zag er in de gokkast hallen er al flashing uit, nu al helemaal sinds deze klassieke gokkast op de online wereld is gestapt. Vele mystery prijzen en een fun spelletje