Mistral gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Mistral gokmachine
Beschrijving:Dat de gokkast `cash` uitstraalt is goed te zien aan de gebruikte graphics van de gokkast. Klassiek bankbiljetten zijn gebruikt om de gokkast een beetje op te fleuren. De gokkast is op het onderspel te bespelen met 3 rollen en 1 winlijn. Bij het winnen van genoeg credits op het onderspel kunt u ook de kop of munt gamble knop gebruiken. Hierdoor maakt u kans het gewonnen bedrag te verdubbelen of in 1 slag te verliezen. Dit is een leuke feature om uw dik gewonnen credits nog groter te maken.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

The Game slot The Game slot
The Game echte klassieke gokkast, vooral bekend uit de gokhallen. Nu voorzien van schitterende graphics geheel gerestyled, maar nog net zo leuk om te spelen
Turboplay gokmachine Turboplay gokmachine
Strakke graphics & snelheid tijdens het spelen. Dat is de Turboplay. Met de jokersymbolen van het topspel speel je grote mystery prijzen bij elkaar.
Reelghost fruitkast Reelghost fruitkast
ReelGhost een zeer leuke klassieke gokkast. Speel de matrix vol en je mag een van de 5 feature spellen spelen.
TurboReel fruitautomaat TurboReel fruitautomaat
Turbo Reel een gokkast die jaren heeft meegedraaid in de speelhallen. De TurboReel is enorm bekend geworden van het kenmerkende muziekje. Herken jij het nog?