Vertigo gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Vertigo gokmachine
Beschrijving:Met veel lof introduceren wij de Vertrigo, een gokmachine ontwikkeld door Vippowerlounge. Maar het zou niet VIP zijn als er geen ongekende prijzen zijn te winnen. Negen winbanken zijn aanwezig die elk over een uniek getal beschikken. De minimale inzet van deze gokmachine is 100 credits en de maximale inzet is 450 credits. Stel u eens voor welke hoeveelheid credits u wint bij het inzetten van 450 credits. Nou na een klein rekensommetje zijn we tot een ongekend credit aantal gekomen van maar liefst 25600 credits !!!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Turbo Mega Jackpot slot Turbo Mega Jackpot slot
TurboMega Jackpot betekend jokers s draaien en sparen met een 10x hogere inzet als op de TurboPlay Powerjackpot versie. Natuurlijk is er ook nog de TurboMega jackpot die je kunt winnen.
Empire gokkast Empire gokkast
Bij het spelen op deze gokmachine is wel heel gemakkelijk dikke credit prijzen bij elkaar te winnen. De inzetten zijn zoals VIPPowerlounge gewoon is hoog. Maar ook de prijzen!
TurboSpinner XXL fruitkast TurboSpinner XXL fruitkast
Dat Vippowerlounge weer uitpakt met zijn gokmachine is bij de TurboSpinnerXXL weer goed kenbaar, elegante graphics met enorme dikke geldprijzen.
GigaBurst fruitautomaat GigaBurst fruitautomaat
De Gigaburst is een bekende in de slotpartners reeksen. Naast het standaard gokkasten spel is het uit kijken voor sterretjes. Verzamel ze en ontvang extra mystery prijzen!