Vertigo gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Vertigo gokmachine
Beschrijving:Met veel lof introduceren wij de Vertrigo, een gokmachine ontwikkeld door Vippowerlounge. Maar het zou niet VIP zijn als er geen ongekende prijzen zijn te winnen. Negen winbanken zijn aanwezig die elk over een uniek getal beschikken. De minimale inzet van deze gokmachine is 100 credits en de maximale inzet is 450 credits. Stel u eens voor welke hoeveelheid credits u wint bij het inzetten van 450 credits. Nou na een klein rekensommetje zijn we tot een ongekend credit aantal gekomen van maar liefst 25600 credits !!!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Random Runner Ultra gokautomaat Random Runner Ultra gokautomaat
Vippowerlounge heeft de online gokkasten wereld met deze nieuwe gokmachine op z`n kop gezet ! Speel nu om zelf te ervaren hoe dat is gekomen.
TurboSpinner XXL fruitkast TurboSpinner XXL fruitkast
Dat Vippowerlounge weer uitpakt met zijn gokmachine is bij de TurboSpinnerXXL weer goed kenbaar, elegante graphics met enorme dikke geldprijzen.
MultiStake fruitautomaat MultiStake fruitautomaat
Uitstekende functionaliteit,zeer mooi uitgewerkte graphics,dikke credit prijzen en een plezier gehalte om u tegen te zeggen. Dat alles zorgt voor een ultieme gokmachine ervaring.
Jokers Time Deluxe slot Jokers Time Deluxe slot
VIPPowerlounge Tilt de Jokers time naar een nieuwe dimensie. Deze bekende gokkast kun je nu spelen met een maximale inzet van 450 credits in het topspel op alle 10 de rollen!