VIPPowerLounge

Net als vele van de andere gokkasten lijnen heeft de gokkasten lijn van VIP Powerlounge nogal wat overlap met het aanbod van anderen. Bij VIPPowerlounge is er echter toch iets speciaals aan de hand. De spellen zijn vrijwel allemaal bekend uit de speelhallen of cafetaria\\\\\\\'s bij je op de hoek en lekker spelende levensechte kopieen. Toch is het geen standaard spel dat je op deze gokkasten speeld. De inzet op deze gokkasten is namelijk 10x zo hoog als op standaard gokkasten. dat maak het spelletje natuurlijk een stuk spannender, want het draait om veel meer. De credit aantallen die je kunt winnen zijn in vergelijking met normale gokkasten ook 10x zo hoog, dus als je wint is het ook direct flink cashen. Als je toe bent aan een nieuwe gokkasten uitdaging, dan is VIP Powerlounge wat je moet hebben. De Next Level in gokkasten.

Natuurlijk kunnen de hoge bedragen je afschrikken. Dat is echter niet nodig, want je kunt natuurlijk ook gewoon eens beginnen met het spelen van gratis spelletjes op de VIPPowerlounge gokkasten. Zonder download kun je de spelletjes gewoon hieronder kiezen en direct spelen. Let op dat je niet gek wordt van de metertjes en winlijnen want het gaat hard. Heb je de smaak van de gratis spelletjes te pakken en wil je meer of wil je zelfs direct om leuke geldprijzen spelen? Maak dan een spelersaccount aan zodat je credits opgeslagen & uitbetaald kunnen worden. Kun jij de sensatie aan? Het hoofd koel houden is een van de sleutels van deze spellen. Veel geluk!

Random Runner Ultra gokautomaat
Vippowerlounge heeft de online gokkasten wereld met deze nieuwe gokmachine op z`n kop gezet ! Speel nu om zelf te ervaren hoe dat is gekomen.
Gokkasten info...
Vertigo gokmachine
Vertigo is eenmaal bespelen en daarna nooit meer een ander. Dit is een gokmachine die bedoeld voor de mensen die niet snel nerveus worden van hoge inzetten.
Gokkasten info...
TurboSpinner XXL fruitkast
Dat Vippowerlounge weer uitpakt met zijn gokmachine is bij de TurboSpinnerXXL weer goed kenbaar, elegante graphics met enorme dikke geldprijzen.
Gokkasten info...
MultiStake fruitautomaat
Uitstekende functionaliteit,zeer mooi uitgewerkte graphics,dikke credit prijzen en een plezier gehalte om u tegen te zeggen. Dat alles zorgt voor een ultieme gokmachine ervaring.
Gokkasten info...
Empire gokkast
Bij het spelen op deze gokmachine is wel heel gemakkelijk dikke credit prijzen bij elkaar te winnen. De inzetten zijn zoals VIPPowerlounge gewoon is hoog. Maar ook de prijzen!
Gokkasten info...
Hells Bells fruitautomaat
Een gokmachine klassieker bekend van de gokhallen en cafetaria`s is nu als online gokkast ge´ntroduceerd. De gokkast staat klaar om van z`n credits te worden ontdoen.
Gokkasten info...
Jokers Time Deluxe slot
VIPPowerlounge Tilt de Jokers time naar een nieuwe dimensie. Deze bekende gokkast kun je nu spelen met een maximale inzet van 450 credits in het topspel op alle 10 de rollen!
Gokkasten info...
GigaBurst fruitautomaat
De Gigaburst is een bekende in de slotpartners reeksen. Naast het standaard gokkasten spel is het uit kijken voor sterretjes. Verzamel ze en ontvang extra mystery prijzen!
Gokkasten info...
Turbo Mega Jackpot slot
TurboMega Jackpot betekend jokers s draaien en sparen met een 10x hogere inzet als op de TurboPlay Powerjackpot versie. Natuurlijk is er ook nog de TurboMega jackpot die je kunt winnen.
Gokkasten info...