TurboSpinner XXL fruitkast
Hoe leuk vind je dit spel?
TurboSpinner XXL fruitkast
Beschrijving:Gokmachine kenners zullen hem gegarandeerd kennen. TurboSpinner XXL is de allergrootste broer van de Time familie. Dit is al gauw te kenmerken door binnen het basis spel minimum inzetten van 10 credits te waarborgen. Het basis spel beschikt over 3 rollen, met beschikking tot 1 winlijn. Prijzen van 200 credits komt u al tegen binnen het basis spel. Zou u graag meer credits willen winnen, kunt u er ook voor kiezen de gewonnen credits om te zetten naar het bovenspel en hier verder te spelen. Mocht u nou hiervoor kiezen komt u prijzen tegen van maar liefst 2000 credits. De kans wordt des te groter hoe meer u inzet, omdat het topspel beschikt over maar liefst 5 winlijnen.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Turbo Mega Jackpot slot Turbo Mega Jackpot slot
TurboMega Jackpot betekend jokers s draaien en sparen met een 10x hogere inzet als op de TurboPlay Powerjackpot versie. Natuurlijk is er ook nog de TurboMega jackpot die je kunt winnen.
Random Runner Ultra gokautomaat Random Runner Ultra gokautomaat
Vippowerlounge heeft de online gokkasten wereld met deze nieuwe gokmachine op z`n kop gezet ! Speel nu om zelf te ervaren hoe dat is gekomen.
MultiStake fruitautomaat MultiStake fruitautomaat
Uitstekende functionaliteit,zeer mooi uitgewerkte graphics,dikke credit prijzen en een plezier gehalte om u tegen te zeggen. Dat alles zorgt voor een ultieme gokmachine ervaring.
GigaBurst fruitautomaat GigaBurst fruitautomaat
De Gigaburst is een bekende in de slotpartners reeksen. Naast het standaard gokkasten spel is het uit kijken voor sterretjes. Verzamel ze en ontvang extra mystery prijzen!