Jokers Time Deluxe slot
Hoe leuk vind je dit spel?
Jokers Time Deluxe slot
Beschrijving:Op de Jokers time krijg je wat je verwacht: Ontzettend veel credits met jokers op de rollen. Deze kom je echter pas tegen in het topspel. Speel eerst wat credits bij elkaar in het basisspel en grijp dan je kans in het topspel. Hier heb je de mogelijkheid in te zetten tot maar liefst 450 credits per draai als je op alle 10 de rollen gelijktijdig speeld. Naast jokers zijn het ook de kroon symbolen die knallen. Maximaal kunnen ze je 2000 credits in 1 draai opleveren. Van spectakel ben je dus verzekerd!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Jokers Time Deluxe slot Jokers Time Deluxe slot
VIPPowerlounge Tilt de Jokers time naar een nieuwe dimensie. Deze bekende gokkast kun je nu spelen met een maximale inzet van 450 credits in het topspel op alle 10 de rollen!
Random Runner Ultra gokautomaat Random Runner Ultra gokautomaat
Vippowerlounge heeft de online gokkasten wereld met deze nieuwe gokmachine op z`n kop gezet ! Speel nu om zelf te ervaren hoe dat is gekomen.
Turbo Mega Jackpot slot Turbo Mega Jackpot slot
TurboMega Jackpot betekend jokers s draaien en sparen met een 10x hogere inzet als op de TurboPlay Powerjackpot versie. Natuurlijk is er ook nog de TurboMega jackpot die je kunt winnen.
Empire gokkast Empire gokkast
Bij het spelen op deze gokmachine is wel heel gemakkelijk dikke credit prijzen bij elkaar te winnen. De inzetten zijn zoals VIPPowerlounge gewoon is hoog. Maar ook de prijzen!