Jokers Time Deluxe slot
Hoe leuk vind je dit spel?
Jokers Time Deluxe slot
Beschrijving:Op de Jokers time krijg je wat je verwacht: Ontzettend veel credits met jokers op de rollen. Deze kom je echter pas tegen in het topspel. Speel eerst wat credits bij elkaar in het basisspel en grijp dan je kans in het topspel. Hier heb je de mogelijkheid in te zetten tot maar liefst 450 credits per draai als je op alle 10 de rollen gelijktijdig speeld. Naast jokers zijn het ook de kroon symbolen die knallen. Maximaal kunnen ze je 2000 credits in 1 draai opleveren. Van spectakel ben je dus verzekerd!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

GigaBurst fruitautomaat GigaBurst fruitautomaat
De Gigaburst is een bekende in de slotpartners reeksen. Naast het standaard gokkasten spel is het uit kijken voor sterretjes. Verzamel ze en ontvang extra mystery prijzen!
Vertigo gokmachine Vertigo gokmachine
Vertigo is eenmaal bespelen en daarna nooit meer een ander. Dit is een gokmachine die bedoeld voor de mensen die niet snel nerveus worden van hoge inzetten.
Empire gokkast Empire gokkast
Bij het spelen op deze gokmachine is wel heel gemakkelijk dikke credit prijzen bij elkaar te winnen. De inzetten zijn zoals VIPPowerlounge gewoon is hoog. Maar ook de prijzen!
Hells Bells fruitautomaat Hells Bells fruitautomaat
Een gokmachine klassieker bekend van de gokhallen en cafetaria`s is nu als online gokkast ge´ntroduceerd. De gokkast staat klaar om van z`n credits te worden ontdoen.