Hells Bells fruitautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Hells Bells fruitautomaat
Beschrijving:Hell`s Bells een gokmachine waaraan u uren speel plezier kan beleven. De gokmachine beschikt over te winnen prijzen van zo`n 5000 credits. De te winnen credits zijn geheel afhankelijk van het ingezette bedrag. U kunt een minimum van 10 credits inzetten en een maximum inzet van maar liefst 200 credits. Bij 200 credits kunt u een maximaal bedrag winnen van zo`n 5000 credits. Mocht u op de rollen 3 duiveltjes winnen met alle drie dezelfde kleur maakt u ook nog eens kans op een mystery prijs ten waarde van zo`n 5000 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Empire gokkast Empire gokkast
Bij het spelen op deze gokmachine is wel heel gemakkelijk dikke credit prijzen bij elkaar te winnen. De inzetten zijn zoals VIPPowerlounge gewoon is hoog. Maar ook de prijzen!
GigaBurst fruitautomaat GigaBurst fruitautomaat
De Gigaburst is een bekende in de slotpartners reeksen. Naast het standaard gokkasten spel is het uit kijken voor sterretjes. Verzamel ze en ontvang extra mystery prijzen!
TurboSpinner XXL fruitkast TurboSpinner XXL fruitkast
Dat Vippowerlounge weer uitpakt met zijn gokmachine is bij de TurboSpinnerXXL weer goed kenbaar, elegante graphics met enorme dikke geldprijzen.
Hells Bells fruitautomaat Hells Bells fruitautomaat
Een gokmachine klassieker bekend van de gokhallen en cafetaria`s is nu als online gokkast ge´ntroduceerd. De gokkast staat klaar om van z`n credits te worden ontdoen.