Hells Bells fruitautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Hells Bells fruitautomaat
Beschrijving:Hell`s Bells een gokmachine waaraan u uren speel plezier kan beleven. De gokmachine beschikt over te winnen prijzen van zo`n 5000 credits. De te winnen credits zijn geheel afhankelijk van het ingezette bedrag. U kunt een minimum van 10 credits inzetten en een maximum inzet van maar liefst 200 credits. Bij 200 credits kunt u een maximaal bedrag winnen van zo`n 5000 credits. Mocht u op de rollen 3 duiveltjes winnen met alle drie dezelfde kleur maakt u ook nog eens kans op een mystery prijs ten waarde van zo`n 5000 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Turbo Mega Jackpot slot Turbo Mega Jackpot slot
TurboMega Jackpot betekend jokers s draaien en sparen met een 10x hogere inzet als op de TurboPlay Powerjackpot versie. Natuurlijk is er ook nog de TurboMega jackpot die je kunt winnen.
TurboSpinner XXL fruitkast TurboSpinner XXL fruitkast
Dat Vippowerlounge weer uitpakt met zijn gokmachine is bij de TurboSpinnerXXL weer goed kenbaar, elegante graphics met enorme dikke geldprijzen.
Jokers Time Deluxe slot Jokers Time Deluxe slot
VIPPowerlounge Tilt de Jokers time naar een nieuwe dimensie. Deze bekende gokkast kun je nu spelen met een maximale inzet van 450 credits in het topspel op alle 10 de rollen!
MultiStake fruitautomaat MultiStake fruitautomaat
Uitstekende functionaliteit,zeer mooi uitgewerkte graphics,dikke credit prijzen en een plezier gehalte om u tegen te zeggen. Dat alles zorgt voor een ultieme gokmachine ervaring.