Scratchticker

Nieuw & steeds populairder: De krasloten & kraskaarten van Scratchticker. Dit zijn echte krasloten zoals je ze ook in de supermarkt of bij de locale sigarenboer kunt krijgen. Een sneller loterij spel bestaat haast niet, want je weet direct of je gewonnen hebt. Kras de vakjes van de digitale loten open en kijk of je 3 dezelfde prijzen op het lot hebt staan. Scratchticker heeft een aantal vormen van krasloten waarbij je bij sommige krasloten ook een extra kans krijgt via een extra kras vak. Regelmatig verschijnen er nieuwe krasloten, dus hou Scratchticker in de gaten. Je kunt nieuwe, maar ook bestaande krasloten trouwens ook gratis uitproberen via de fun euro\'s die je kunt ontvangen. Prijzen win je dan wel niet echt.

Spelen? Maak een spelers account aan en stort geld via Telepay wallet. Hier heb je de mogelijkheid met iDEAL te betalen. Spelen gaat dan snel en makkelijk, want je credit tegoed wordt direct geupgrade. Op dit moment hebben we de volgende krasloten & kraskaarten voor je in de aanbieding:

10 Euro gokmachine
Een kraslot dat voor dikke cash prijzen kan zorgen, zoek uit of dit kraslot geschikt is voor u. U kunt voor 1- fun euro spelen om hier achter te komen !
Gokkasten info...
4 Leaf Clover gokautomaat
4 Leaf Clover heeft u geluk vandaag, nou koop dan een kraslot en kijk of u kans maakt op fantastische geldprijzen.
Gokkasten info...
Lucky 7 fruitmachine
7 Sprong een kraslot die ervoor kan zorgen dat u in eens de dingen kunt kopen die u al lang zou willen kopen.
Gokkasten info...
Merry Christmas fruitmachine
Merry Christmas ho ho ho , Gelukkig kerstfeest kunt u er al helemaal van maken bij het winnen van 1000 euro bij dit kraslot.
Gokkasten info...
Scratch & Cash gokmachine
Scratch & Cash de naam van het kraslot verklapt het al, open krassen en flink cash verdienen !
Gokkasten info...