Redhotactive speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Redhotactive speelautomaat
Beschrijving:U houdt van flinke credit prijzen door flinke inzetten ? Dan bent u bij de gokkasten van Powerjackpot aan het juiste adres. Deze gokkast beschikt over dikke credit prijs kansen bij een maximum inzetn van van 20 credits. Niet aan te raden voor de beginnende speler dus. Op het eerste gezicht lijkt het een onschuldige gokkast met een basis, 4 rollen en 4 winbanken. Maar tijdens het spelen zult u zien dat u aan een inzet tussen de 5-10 credits niet genoeg heeft. Eerzucht neemt zijn plaats in en je zult snel kennis maken met inzetten van 20 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Diamond DeLuxe gokkast Diamond DeLuxe gokkast
Diamond Deluxe is een gokkast die u uren zal voorzien van speelplezier en wie weet laat deze gokmachine u ook nog dikke credit prijzen achter.
Multitimerjackpot gokmachine Multitimerjackpot gokmachine
Multimeter Jackpot wat de meeste casino kenners al kunnen raden is dat het hier om een gokkast gaat die vele winlijnen bevat.
TopTimer fruitautomaat TopTimer fruitautomaat
TopTimer is een gokkast, die naast het veel plezier gehalte er ook voor kan zorgen dat u een extra centje verdient.
Starburst fruitkast Starburst fruitkast
De Starburst is een heerlijke gokkast. Het basisspel is uitgerust met een extra sterrenmeter waarop leuke mystery prijzen kunnen vallen.