Redhotactive speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Redhotactive speelautomaat
Beschrijving:U houdt van flinke credit prijzen door flinke inzetten ? Dan bent u bij de gokkasten van Powerjackpot aan het juiste adres. Deze gokkast beschikt over dikke credit prijs kansen bij een maximum inzetn van van 20 credits. Niet aan te raden voor de beginnende speler dus. Op het eerste gezicht lijkt het een onschuldige gokkast met een basis, 4 rollen en 4 winbanken. Maar tijdens het spelen zult u zien dat u aan een inzet tussen de 5-10 credits niet genoeg heeft. Eerzucht neemt zijn plaats in en je zult snel kennis maken met inzetten van 20 credits.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Diamond DeLuxe gokkast Diamond DeLuxe gokkast
Diamond Deluxe is een gokkast die u uren zal voorzien van speelplezier en wie weet laat deze gokmachine u ook nog dikke credit prijzen achter.
Random Runner PJ slot Random Runner PJ slot
Random Runner van Powerjackpot is een gokkast die u voor altijd zal blijven achter volgen. Deze gokkast is een legende en nu online te spelen.
Redhotactive speelautomaat Redhotactive speelautomaat
Red Hot Active een nieuwe gokkast op het uitgebreide assortiment van Powerjackpot. Speel de spaarbanken vol en cashen maar!
Starburst fruitkast Starburst fruitkast
De Starburst is een heerlijke gokkast. Het basisspel is uitgerust met een extra sterrenmeter waarop leuke mystery prijzen kunnen vallen.