Simply Wild gokkast
Hoe leuk vind je dit spel?
Simply Wild gokkast
Beschrijving:Simply wild heeft zowel een interessant basisspel als een leul bovenspel. En dat zorgt voor een leuk spelletje op deze gokmachine. In het basisspel kunt u kiezen voor een inzet van 1 of 3 credits. De gewonnen credits uit het basis spel kunnen op de winbank gezet worden om het bovenspel te kunnen gaan spelen. Het spel beschikt maar over liefst 16 winlijnen, dus kansen om dikke prijzen te winnen heb je genoeg. Het topspel is met een inzet van 4, 8 of liefst 16 credits te spelen. Bij een winnende combinatie in het bovenspel zult u dikke prijzen te zien krijgen en deze kunt u dan ook daadwerkelijk winnen indien u zichzelf heeft geregistreerd en enkele credits echt heeft aangeschaft.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Simply Wild gokkast Simply Wild gokkast
Simply Wild is een gokmachine die u zal voorzien van uren maar dan ook uren speelplezier.
Universe Jackpot gokkast Universe Jackpot gokkast
Universe Jackpot een gokmachine die voorheen het universum overheerste maar nu online gokmachine wereld! 8 Winbanken garanderen je leuke winsten
DiceBuster gokkast DiceBuster gokkast
Dobbelen is vooral bekend als leuk casino spel of in het dobbelspel Yahtzee. Op de DiceBuster gokkast is het dobbelen echter naar de gokkast gebracht. Een perfecte combinatie!
Golden Gate gokmachine Golden Gate gokmachine
Golden gate zal voor u daadwerkelijk gouden deuren openen. Dit door de enorme geldprijzen die te winnen zijn door het spelen op deze gokmachine.